Verrassende communicatie en campagnes.

Soms is een frisse blik op je marketingactiviteiten heel verhelderend! We bespreken de doelstellingen van jouw bedrijf, zien je doelgroep aan de horizon en bepalen vervolgens hoe we daar gezamenlijk komen. Door het identificeren van nieuwe markten, het inzetten van de juiste communicatiemiddelen op het juiste moment en door het meten van de resultaten. Vaak is je website de kern. Van hieruit bouwen we campagnes op, zowel online als offline.

We hebben een netwerk van zelfstandig werkende professionals die allemaal hun sporen hebben verdiend op hun vakgebied. Dit netwerk zetten we graag aan het werk voor onze opdrachtgevers. Projecten hebben altijd één eindverantwoordelijke. Noem het regisseur; zodat je één aanspreekpunt hebt maar de kennis van een team van ervaren specialisten.

In te huren voor grote en kleine projecten; van een dag tot meerdere maanden. Op basis van een uur- of dagprijs of per project. We komen er wel uit!

  • Verrassend

  • Vertrouwd

  • Voortvarend

  • …en met Visie

Creatieve marketingoplossingen

Blije klanten

smiley

Een selectie uit de aanbevelingen
van onze klanten:

Janneke bruist!

Luc van Bussel
Regardz Hospitality Group

Janneke bruist!

Janneke heeft in de afgelopen jaren een bijzondere bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en implementatie van de nieuwe strategie van Regardz: een transformatie van Regardz als exploitatiebedrijf naar Regardz.nl als online platform en totaaloplossing voor zakelijke bijeenkomsten. Janneke is bijzonder creatief en productief: ze combineert zonder omwegen creatie met realisatie.
Janneke is altijd in control en begrijpt de kunst van organiseren en mensen mobiliseren.
Janneke bruist, altijd!

Doeltreffend en professioneel.

Hajo de Visser
Vizier Consultancy

Doeltreffend & professioneel

Janneke heeft snel en doeltreffend een professionele website voor mijn bedrijf gebouwd. Ze heeft daarbij het totale traject verzorgd van concept tot en met content.
Ze heeft een goed beeld van de actuele ins- en outs van social media, communicatie, vormgeving en de bijbehorende technieken.
Ze weet ‘wat werkt’.
De samenwerking met Janneke in dit traject heb ik als zeer prettig ervaren; veel initiatief, veel ruimte voor creativiteit en flexibel waar het nodig is.<br><br>

We helpen je van A tot Z

Met creatieve ideeën, handige oplossingen en een professioneel netwerk.